Diensten

Heb je een volledige tekst nodig die nog van A tot Z geschreven moet worden of iemand die de puntjes nog even op de i zet? Ik ben overal voor in. Met een vast uurtarief werk ik echter niet, aangezien ik mij focus op kwaliteit en niet op kwantiteit.
Dus bij mij geen uurtje, factuurtje... maar een prijs per product. Ik inventariseer eerst al je wensen en kom dan met een prijsopgave. Zijn we het met elkaar eens geworden? Yes, kom maar door met die input!

This is how we roll

Wat voor teksten schrijf ik?

Ik houd mij voornamelijk bezig met het schrijven van blogteksten en teksten voor web- en productpagina’s (500 tot 1000 woorden). In overleg is echter heel veel mogelijk. Zo heb ik ook ervaring met het creëren van teksten voor e-books, brochures, nieuws- en persberichten.

Hoe bepaal ik de prijs?

Om de prijs te bepalen, kijk ik naar verschillende factoren. Zo kijk ik onder meer naar de gewenste lengte van de tekst, de hoeveelheid beschikbare informatie die aangeleverd wordt en de moeilijkheidsgraad van het onderwerp. Wanneer ik een beeld heb van hoeveel tijd ik nodig zal hebben, stuur ik een prijsopgave per mail.

Hoe ziet mijn werkwijze eruit?

Zijn we een prijs overeengekomen? Top! Aan de hand van jouw input, maak ik een opzet van de gewenste tekst (outline). Indien gewenst kunnen hier ook zoekwoorden, de URL en een metabeschrijving in opgenomen worden.

Wanneer je akkoord gaat met de outline, laat ik je direct weten op welk termijn je de eerste versie kunt verwachten. Aan de hand van jouw feedback (één ronde), optimaliseer ik de tekst. Het resultaat? Een SEO-vriendelijke (web)tekst, afgestemd op jouw doelgroep.